Årsbok

To4V7Q on Make A Gif, Animated Gifs A7mE6Q on Make A Gif, Animated Gifs h05FNa on Make A Gif, Animated Gifs
I födelsedagspresent fick jag presentkort på ett ställe där man kunde göra och beställa fotoböcker. Det fick bli ett 2011 på 34 sidor. Som ni kanske ser så har varje uppslag lite olik teman som tex picknickar, analogt, segling, middagar, konserter osv. Tycker ni det blev fint?

Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör. Jag lärde mig att änglar bara finns i snö.

Den senaste veckan har mitt liv förgyllts med en iphone 4. Automatiskt även ett mycket mer aktivt instagramkonto. Lillkram heter jag! Följ! Förresten så känns det som världens största pepp att Krunegård släppe nytt i mars! På tiden!
1. På tunnelbanan hem igår. Alla i sällskapet hade likadana Weekdaypåsar såklart. 2. Jag på promenix till skolis. 3. En snög lördagsmorgon. 4. Chokladbollsfika. 5. En mycket glad jag i skolan. Fattar inte hur jag kunde se ut sådär, Elias har lixom vart sjuk hela veckan. 6. Bästa klistermärket från Designtorget <3 7. Skogspromenad. 8. *Matchar mina ögon med halsduk* 9. Mitt iphoneskal som är ett klistermärke. 10. Min kissemisse. 11. Nyinköpt stickat från Weekday. 12. Söndagsfrukost. 13. Var på bio igår och eftersom vi satt längst fram anns det oändligt med benutrymme. 14. I kunskapsskolan ÄLSKAR vi idrott.

Falun, första delen

För precis en vecka sedan satte vi oss på bussen för att uppleva vårt allra sista Falun. Vi har åkt dit med hela årskursen sen vi gick i sexan så stämningen kring detta var rätt så melankolisk. Det funkade inte att få den direkt upp här, men HÄR hittar ni Falun-filmen. Fortsättning följer...

Peut-être que je suis fou, mais devons-nous fuir?

0Q4Sef on Make A Gif, Animated Gifs Wsv532 on Make A Gif, Animated Gifs 7Dv6e8 on Make A Gif, Animated Gifs 2GTFtw on Make A Gif, Animated Gifs
Fråga mig inte varför jag anser det nödvändigt att lägga upp bilder där jag ser skelögd men jag antar nog att jag tycker om att bjuda på mig själv och att det är rätt kul ändå. Senast vi sist hördes av har jag inlett min 20:e och sista termin i grundskolan. Har så himla fina, älskade och uppskattade klasskompisar. Skulle aldrig vilja flytta härifrån när jag tänker på er. Imorgon ska jag och mina "älskade och uppskattade" ta bussen ner till Falun för fjärde och sista gången. Är fruktansvärt melankolisk över detta faktum och vet redan nu vilken känslostorm jag kommer vara. Spellista
ps: Visst är det fantastiskt med Google Translate. Man kan fylla i vadsomhelst och sen överssätta i franska så låter allt pretto och superfint.

Du är klart speciell (Du är helt sensationell)

Precis som alla andra spritter hela min kropp av peppnerver inför 2012. 2011 var ett riktigt superår men om man tänker på allt som kommer hända 2012 bleknar 2011 ganska rejält. 2011 kan liknas lite med dödsrelikerna 1. En nödvändig förebyggande tid för det som komma skall. De senaste lovdagarna/övergripande 2012:
Dricka kaffe med snygg-Frida.
--------
Hela våren verkar bli et tenda stort virrvarr av en massa plugg (som det alltid är sista terminen i nian). Dessutom kommer jag kanske få jobba hos mina fotografer igen i vår. Utställningen som ställdes ut på Rosendahl kommer kanske ställas ut i Paris. Massa jobb med den och om jag är glad åker jag ner och går på vernissagen.
Iskall tur ut på landet för att se till så inte Dagmar har klyft huset mitt itu.
--------
I sommar kommer jag skjiljas från min fantastiska klass och det gör redan nu så jävla ont i mig. Två veckor efter fyller jag 16 och sen kommer sommarn bestå av sommarjobb hos Per och Hasse, Nordisk seglats, segla hela juli med min och Fias egna båt och Kvartsita, Emmaboda och sen i augusti kommer det som hela 2012 kommer handla om. Jag flyttar till Göteborg, eller snarare Öckerö.
Träffar Nim, som jag inte träffat på ett helt år. Pratar pojkar hela dan på hennes rum och äter linssoppa.
--------
Hösten 2012 tror jag kommer handla om att lära sig bo själv och klara sig själv. Längta ihjäl sig efter alla vänner här hemma i Stockholm men också lära känna så himla mycket roliga typer på Öckörö och börja i en ny klass.
Igårkväll åkte jag till Miranda och eftersom Fia fick lite blå färg över när hon skulle färga håret så gjorde jag mina toppar blåa (igen) och Miranda fick en blå slinga.
--------
I början av December åker jag hem en vecka och skaffar Visum. Sen är det dags för min första resa med T/S Gunilla. Jag flyger ner till Malaga och när Jorden går under (21 december) kommer jag vara i Marocko. Sen när (om) det blir 2013 är jag påväg över Atlanten.

Nyårsafton

Utan att överdriva kan jag säga att jag har haft mitt livs bästa nyår. 3 timmar innan klockan skulle bli 2012 åkte vi till Bromma, Frida och femton pers till. När det var en timme kvar av 2011 åkte vi alla in till stan och vid tolvslaget var vi påväg upp på Skinnarviksberget. Där fick 2012 världens bästa start med utssikt över hela stan och trippelhångel. En och en halv timme efter att det nya året hade börjat sa jag hejdå.

RSS 2.0