And it's just a case of tragic magic, you can't remember feeling fantastic


Alla bilder förutom bilden på mig är tagen med den nya Olympusen-någonting jag fick i julklapp. Den är kompakt så jag kan ta med den lättare än min gamla systemkamera som mest blev en börda. Den nya är helt underbar och jätterolig att plåta med. Vi måste bara få lite mer tid att bli tjenisar med varandra!

If you go back to your family for christmas, you have to be ready when they ask you. What they always ask me: "What have you become? What have you done?

Såhär har det mestadels sett ut nu kring tiden fjärde advent. Har bara umgåtts överdrivet mycket med klasskompisar och försökt tvinga in någon julkänsla som egentligen inte finns. Allt är den globala uppvärmingens fel. Så nej, precis som alla andra har jag knappt några julkänslor. Nu har jag iallafall jullov och har fått betygen och nej, är inte helt nöjd riktigt men det gör inte så värst mycket. Huvudsaken är att jag drar upp mig i slutändan. Firade iallafall "en bra hösttermin och att vi fått våra bettyg" med att gå och se Breaking Down med Elias efter avslutnngen. Planerar minst två till biobesök under jullovet och borde kanske egentligen träffa en massa folk jag inte sätt på evigheter. Men vi får se hur det blir med allt det. Usch, fy så jag klagade nu. Mår ju egentligen helt okej. Är ju inte alls såhär pessimistisk. ÄR JU JÄTTEPEPPAD FÖR JAG TROR JAG KOMMER FÅ ETT PAR LÅGA DOCS I JULKLAPP, IH! (materialist)

Ett år Photobooth

2011 i 72 Photobilder.

Budapest


Popaganda



RSS 2.0